"I see your True Colors shining through"

Cyndi Lauper

 

Blossom

Ben jij iemand die zich alleen op de wereld voelt? Je voelt je anders, je voelt je er alleen voor staan, je voelt je niet gezien. En niemand begrijpt wat je nodig hebt en wie je echt bent. Als kind moest je je aanpassen aan je ouders en je omgeving. En kon je niet de gevoelige meid zijn die stiekem meer aanvoelde en wist dan je van jouw omgeving mocht laten zien.

 

Heb je het gevoel dat je jezelf onderweg compleet bent kwijtgeraakt? Dat je door de vele maskers zelf ook niet meer goed weet wie je bent. Voel je je onzichtbaar, waardeloos, gestresst en alleen op de wereld?

 

Hoe zou het dan zijn als je weer mag gaan voelen wie je van binnen bent? Hoe zou het zijn als je je vrij en blij mag voelen? Hoe zou het zijn als je helemaal tot rust bent gekomen en je weer echt mag gaan leven?

 

Heal&Grow

Je hebt al een hoop werk aan jezelf verricht en voelt al best wat er in je leeft. Maar net wanneer je denkt het een beetje te ontdekken loop je weer tegen datzelfde euvel aan en loop je weer vast. Die oude pijn uit je verleden lijkt toch nog niet opgelost. Moet je weer rustiger aan gaan doen met werk, of je zelfs weer ziek melden. Je hebt al veel gehuild en gewerkt aan je probleem en nu is het wel klaar met die tranen. Waarom blijven ze dan toch nog tevoorschijn komen. Waarom voelt het dan nog niet alsof je geheeld bent.

 

Hoe zou het dan voelen als je echt dat stuk aanpakt waar je telkens opnieuw tegenaan loopt? Hoe zou het voelen als je echt mag gaan helen op dat stuk? Hoe zou het voelen als je daarna lichter bent en de tranen als vanzelf wegblijven? Je voelt je lekker in je vel alsof er een flink gewicht van je schouders is gevallen.

 

Glow&Sparkle

Je voelt je al best blij met jezelf maar je durft maar niet over die drempel om die volgende stap te zetten waarmee je echt je hart volgt en waarmee je echt je ware zelf te laten zien. Een stap in een nieuwe baan, een stap in je relatie, een stap in je leven.  Je voelt niet de ruimte (financieel, emotioneel, fysiek) om ook echt je gevoel te volgen hierin. Je voelt wel wat je diep van binnen zou willen doen of zou willen laten zien van jezelf. Maar ook echt die stap zetten voelt erg spannend. Om hem zelf in je eentje te zetten durf je nu niet aan.

 

Hoe zou het dan zijn als je wel echt die drempel over zou stappen? Hoe zou het zijn om in je eigen licht te mogen staan? Hoe zou het voelen als je echt die gloeiende en stralende jij mag zijn? Hoe zou het zijn als je echt weer je kind in jezelf tot leven mag wekken? Compleet met het speelse, vrolijke, leergierige en onschuldige enthousiasme zoals je als kind kon zijn.

 

Healing sessie

Wil je je niet binden aan een heel traject maar heb je wel de behoefte om een healing te ontvangen?

Dan kun je ook een eenmalige healingsessie boeken. Een afspraak kun je plannen door contact met mij op te nemen via het contactformlier en geef daarbij aan dat het om een losse sessie gaat.

 

Zo heb je zelf in de hand of je op regelmatige basis of slechts een enkele keer een healing ontvangt. Precies op het moment dat jij weer een nieuwe stap wilt zetten in je eigen proces.

 

De kosten voor een healingsessie zijn €65,-.

Ik ontvang graag informatie over een van de trajecten:
Ik kan me op ieder moment weer afmelden voor de Vindermail