Blossom

Hoe zit jij er nu bij? Heb je herkenning bij een van de onderstaande vragen?

 • Voel je je niet gezien op je werk of thuis?
 • Laat je je snel leiden door wat een ander vindt?
 • Zet je telkens dat stapje meer om de ander een plezier te doen en wordt dit als vanzelfsprekend gezien? Zonder dat je je erkent voelt?
 • Heb je het gevoel dat je je af en toe gewoon zou willen verstoppen?
 • Was je als kind blij en vrolijk en lijk je dat onderweg helemaal kwijt te zijn geraakt?
 • Voel je je soms afgestompt van je eigen gevoel?
 • Heb je de neiging een masker op te zetten voor de mensen om je heen?

 

Hoe zou het dan zijn als je erkenning voelt? Dat je weer mag gaan voelen dat je waarde hebt in je eigen leven. Dat je überhaupt weer gaat voelen wat er in je lijf speelt. Dat je steeds meer durft een stukje van jezelf te laten zien in je omgeving. Dat je je vrijheid en lichtheid alsof je de wereld weer helemaal aan kan. Dat je weer spontaan een dansje zou willen doen, of meezingen met een liedje omdat je je zo blij voelt vanbinnen. Dat het je makkelijker af gaat om je werk te doen. Dat je vertrouwen in jezelf voelt.

 

 

Ervaringen

 

"Het traject Blossom dat ik in ongeveer twee maanden heb doorlopen, was voor mij een verademing. Ik volgde tegelijkertijd een intensief traject bij een psycholoog. Blossom voelde daarentegen erg licht en was erg ondersteunend. Deze positieve ervaring zorgde ervoor dat het traject bij de psycholoog minder belastend aanvoelde."

Wat houdt het in?

In een traject van 2 maanden begeleid ik jou. Je hoeft je niet meer te verstoppen achter een masker. Je hoeft je ook niet meer de benen onder het lijf uit te rennen voor de ander om je gezien te voelen. Ik laat jou ervaren dat ook jij je kan laten zien op je eigen manier. Gewoon zoals je bent. Want jij bent met al jouw eigenschappen een stralend mooi mens! Ook de eigenschappen die je als vanzelfsprekend of minder mooi vindt van jezelf maken jou tot wie je bent. Je zult ontdekken dat deze eigenschappen jou juist heel mooi maken. En die mag je ook echt laten zien! Vind je het een grote stap? Dat is geen probleem. Door de kleine stappen in dit programma heb jij het gevoel dat ook jij dit kunt! En ik begeleid je bij elke stap.

 

Het traject Blossom houdt in:

 • 5 coachingssessies met elke sessie een healing
 • na elke sessie meditatie mee voor thuis
 • na elke sessie opdrachten mee voor thuis
 • een extra online/ telefonisch contact moment halverwege, op het moment dat je extra support kunt gebruiken

 

Aan het eind van dit traject voel je je lichter en dichter bij jezelf. Je leert zelf zien hoe mooi je echt bent vanbinnen. Je leert vanuit vertrouwen de wereld weer in te stappen zonder dat je je jezelf verliest. Je kan dicht bij je eigen gevoel blijven omdat je steeds sterker voelt wat je behoefte daarin in. Kortom, je leert jezelf zichtbaar maken voor jezelf en voor mensen om je heen.

 

 

Ervaringen

 

"De praktijkruimte voelt als een warme en gezellige omgeving. De fijne sfeer die er hangt creëert een gevoel van veiligheid en thuiskomen. We begonnen elke sessie met een kletsmomentje waarbij we samen de “huiswerk” opdrachten bespraken. Na het kletsmomentje volgde een healing, wat voor mij telkens voelde als een momentje van rust en inzicht. De opdrachten en meditaties die ik meekreeg om zelf mee aan de slag te gaan, vind ik erg waardevol omdat deze me inzicht hebben gegeven en me een duwtje in de goede richting hebben gegeven."

Is dit traject wel echt voor mij bedoelt?

Weet je niet zeker of dit traject wel bij je past? Dat begrijp ik heel goed. Daarom is er ook de mogelijkheid om een gratis telefonische afspraak te plannen. Zo kunnen we samen in gesprek gaan en ontdekken wat jou behoefte is op dit moment.

Het gesprek is geheel vrijblijvend. Ik kan op deze manier met je meekijken wat er voor jou passend is.

 

Wil je graag eerst dit gesprek aangaan? Vul dan onderstaand formulier in en geef daarbij aan dat je graag eerst een telefonische afspraak wilt maken met eventuele voorkeursdata wanneer je dit gesprek zou willen inplannen. Het is mogelijk op een maandag, dinsdag of vrijdag een telefonisch gesprek aan te gaan.

 

Ik luister graag met je mee waar jij behoefte aan hebt.

 

 

Ik kan me op ieder moment weer afmelden voor de Vindermail

Ervaringen

 

"Blossom voelt echt als een persoonlijk, op maat gemaakt traject. De begeleiding is heel goed. Ik heb me altijd veilig en gesteund gevoeld en tegelijkertijd kreeg ik het vertrouwen dat ik zelf stappen kan zetten en kan groeien. 

Kortom, ik ben erg dankbaar voor deze positieve ervaring en beveel dit traject zonder twijfel aan."

Wat moet ik er zelf voor doen?

Elke twee weken kom je naar de afspraak die we vooraf inplannen. Je krijgt kleine huiswerkopdrachten mee om de stappen die we aanraken tijdens de sessie ook te gaan zien buiten de sessies om. Daarnaast krijg je telkens 1 of 2 meditaties mee. Je mag deze 1 of meerdere keren beluisteren voor de volgende sessie. Hierdoor ga  je actief aan de slag met wat er losgemaakt is tijdens de healing. 

 

De tijdsinvestering die je hier voor nodig hebt is niet heel hoog. Je mag zelf hierin je ruimte bepalen. Lukt het een keer niet of minder is het geen probleem. Je doet dit traject helemaal voor jezelf. Je doet daarom wat er op dat moment gewoon lukt. De ene week is dat wat meer en de andere week wat minder.

 

De geldinvestering voor je eigen groei in dit proces is

in plaats van