Heal & Grow

Heb je het gevoel dat

 • je al veel aan zelfontwikkeling hebt gedaan
 • je op het spirituele pad al op ontdekkingstocht bent geweest maar
 • toch de laatste tijd opnieuw in soortgelijke situaties lijkt te belanden waar je al mee aan de slag bent geweest of
 • je oude pijnen, oud zeer, de laatste tijd telkens opnieuw boven lijken te komen
 • en je nu vast lijkt te lopen op deze oude stukken;
 • je veel groei hebt doorgemaakt maar nu een plafond lijkt te hebben bereikt
 • je begeleiding nodig hebt om dit plafond te kunnen helen en transformeren

 

Hoe zou het zijn als je weer dat gevoel van groei en vrijheid kan gaan voelen? Hoe zou het zijn als je nu de cirkel kan doorbreken waar je nu in belandt lijkt? Hoe zou het zijn als de cirkel weer een mooie spiraal naar boven mag worden waarbij je oude stukken en oude pijnen, zoals hele kleine of grotere trauma's, weer een laag dieper mag helen? Voelen dat je echt lichter mag zijn in het leven. Dat de oude stukken je leven niet meer beheersen maar jou hebben geholpen een (inner)krachtige, lichte en liefdevolle, vreugdevolle vrouw te worden. Een vrouw die weer helemaal leeft zoals zij dat wil. De oude situaties niet terugkerend zijn maar echt nieuw en anders mogen zijn zonder weer erin te hoeven duiken. Dat je je een ander mens mag voelen die echt vrij kan zijn van dit stuk waar je nu mee worstelt.

 

Een oude pijn hoeft niet altijd een aanwijsbare pijn te zijn. Dit kan door iets heel onbenulligs zijn getriggerd bij je. Elke oude pijn is er een die geheeld mag worden. Het maakt niet uit of dit een pijn is die ontstaan is door een heftige situatie of dat dit ontstaan is door een kleine opmerking die veel bij jou teweeg heeft gebracht. Iedere oude pijn nodigt je nu uit om deze te mogen zien, helen en transformeren. Hier kun je weer door groeien en jezelf bevrijden van een onzichtbaar juk.

 

 

Ervaringen

 

"Het traject Blossom dat ik in ongeveer twee maanden heb doorlopen, was voor mij een verademing. Ik volgde tegelijkertijd een intensief traject bij een psycholoog. Blossom voelde daarentegen erg licht en was erg ondersteunend. Deze positieve ervaring zorgde ervoor dat het traject bij de psycholoog minder belastend aanvoelde."

Wat houdt het in?

In een traject van 3 maanden begeleid ik jou. Je hoeft niet meer in rondjes te blijven gaan. Je mag in kleine stappen weer in een spiraal van groei stappen door telkens weer een stukje te helen van je oude pijnen. Je mag door je eigen onzichtbare plafond heen groeien en deze loslaten en transformeren door heling van je oude pijnstukken. Tijdens het proces mag die stralende vrouw weer zichtbaar zijn, zonder onzichtbaar juk die op haar rust. Vrij van het juk dat je weerhield echt jezelf te zijn. Vind je het een grote stap? Dat is geen probleem. Door de kleine stappen in dit programma heb jij het gevoel dat ook jij dit kunt! En ik begeleid je bij elke stap.

 

Het traject Heal & Grow houdt in:

 • 6 coachingssessies met elke sessie een healing
 • na elke sessie meditatie mee voor thuis
 • na elke sessie opdrachten mee voor thuis
 • een extra online/ telefonisch contact moment halverwege, op het moment dat je extra support kunt gebruiken

 

Aan het eind van dit traject voel je je lichter en dichter bij jezelf. Je voelt tijdens het proces de verandering ontstaan waar je aan gewerkt hebt. Je leert vanuit vertrouwen de wereld weer in te stappen zonder dat je je jezelf verliest in die oude situaties. Je zult merken dat je in soortgelijke situaties vanzelf anders gaat reageren en handelen waardoor het je niet meer pijn zal doen. De mensen om je heen zullen de verandering in jou ook gaan opmerken en anders op je reageren. Kortom, je leert je echte zelf zichtbaar maken voor jezelf en voor mensen om je heen.

 

 

Ervaringen

 

"De praktijkruimte voelt als een warme en gezellige omgeving. De fijne sfeer die er hangt creëert een gevoel van veiligheid en thuiskomen. We begonnen elke sessie met een kletsmomentje waarbij we samen de “huiswerk” opdrachten bespraken. Na het kletsmomentje volgde een healing, wat voor mij telkens voelde als een momentje van rust en inzicht. De opdrachten en meditaties die ik meekreeg om zelf mee aan de slag te gaan, vind ik erg waardevol omdat deze me inzicht hebben gegeven en me een duwtje in de goede richting hebben gegeven."

Is dit traject wel echt voor mij bedoelt?

Weet je niet zeker of dit traject wel bij je past? En wil je graag eerst eens overleggen of dit wel echt bij je past? Er is natuurlijk de mogelijkheid om een gratis telefonische afspraak in te plannen. Zo kunnen we samen in gesprek gaan en ontdekken wat jou behoefte is op dit moment.

Het gesprek is geheel vrijblijvend. Ik kan op deze manier met je meekijken wat er voor jou passend is.

 

Wil je graag eerst dit gesprek aangaan? Vul dan onderstaand formulier in en geef daarbij aan dat je graag eerst een telefonische afspraak wilt maken met eventuele voorkeursdata wanneer je dit gesprek zou willen inplannen. Het is mogelijk op een maandag, dinsdag of vrijdag een telefonisch gesprek aan te gaan.

 

Ik luister graag met je mee waar jij behoefte aan hebt.

 

 

Ik kan me op ieder moment weer afmelden voor de Vindermail

Ervaringen

 

"Blossom voelt echt als een persoonlijk, op maat gemaakt traject. De begeleiding is heel goed. Ik heb me altijd veilig en gesteund gevoeld en tegelijkertijd kreeg ik het vertrouwen dat ik zelf stappen kan zetten en kan groeien. 

Kortom, ik ben erg dankbaar voor deze positieve ervaring en beveel dit traject zonder twijfel aan."

Wat moet ik er zelf voor doen?

Elke twee weken kom je naar de afspraak die we vooraf inplannen. Je krijgt kleine huiswerkopdrachten mee om de stappen die we aanraken tijdens de sessie ook te gaan zien buiten de sessies om. Daarnaast krijg je telkens 1 of 2 meditaties mee. Je mag deze 1 of meerdere keren beluisteren voor de volgende sessie. Hierdoor ga  je actief aan de slag met wat er losgemaakt is tijdens de healing. 

 

De tijdsinvestering die je hier voor nodig hebt is niet heel hoog. Je mag zelf hierin je ruimte bepalen. Lukt het een keer niet of minder is het geen probleem. Je doet dit traject helemaal voor jezelf. Je doet daarom wat er op dat moment gewoon lukt. De ene week is dat wat meer en de andere week wat minder.

 

De geldinvestering voor je eigen groei in dit proces is

in plaats van